šŸ“ˆ Welkom op Beursforum.be, registreer
in 1 minuut, advertentievrij, beurs-chat, deel uw kennis, vragen en nieuws šŸ“ˆ

Doel van Beursforum.be

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beheerder
Site Admin
Berichten: 2415
Lid geworden op: 04 nov 2021 11:40
Heeft bedankt: 677 maal
Is bedankt: 1051 maal

Doel van Beursforum.be

Bericht door Beheerder »

Het doel van Beursforum.be mag duidelijk zijn, het is alleen een forum waarbij geen toeters en bellen worden toegepast. Gebruiksvriendelijkheid, fatsoenlijke/normale communicatie en elkaar voorzien van nuttige informatie en kennis en vragen delen zullen de speerpunten zijn.

Er is geen hiƫrarchie tussen de verschillende accounts. Accounts met een groene kleur zijn er om hulp te kunnen bieden bij vragen, problemen of eventueel te modereren. Modereren zal hopelijk beperkt blijven maar kan ook zijn in de zin van onderwerpen aanpassen, verplaatsen, samenvoegen, etc. Het forum is er voor iedereen en de groene accounts kunnen worden gezien als aanspreekpunt.

Een enkele buitenstaander heeft het vermoeden dat er een verdienmodel aanwezig is. Er zal niks aan het forum verdiend worden en ook niet met het Twitteraccount. Het forum blijft advertentievrij en op het Twitteraccount zullen ook geen commerciƫle boodschappen worden gedeeld.

Mocht er eventueel ooit toch een advertentie worden geplaatst zal dit eerst worden voorgelegd aan de forumleden. Inkomsten die hieruit zouden komen zullen dan bij voorkeur op een rekening van Ć©Ć©n van de forumleden worden gestort en gebruikt worden als een pot om iets mee te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue o.i.d. ;) Maar uitgangspunt blijft dus niet commercieel en dus ook geen advertenties op het forum of social media.

Reageer gerust hieronder met toevoegingen, suggesties of vragen.
Gebruikersavatar
Beheerder
Site Admin
Berichten: 2415
Lid geworden op: 04 nov 2021 11:40
Heeft bedankt: 677 maal
Is bedankt: 1051 maal

Re: Doel van Beursforum.be

Bericht door Beheerder »

Een korte update over de gang van zaken achter de schermen en specifieker bezoekersaantallen. Hoewel het bijzaak is maar wel goed voor de ontwikkeling van een forum is sinds de oprichting er maandelijks een groei van ruim in de dubbele cijfers geweest. Over de laatste 30 dagen in vergelijking met de 30 dagen ervoor was er een groei van ruim 15%. Misschien zal deze maand nog de grens van 10.000 berichten worden gepasseerd.

Iedereen bedankt voor het delen van jullie kennis, vragen en nieuws. Qua moderatie is er vrijwel niks te doen, dit is vooral verplaatsen van verkeerd geplaatste berichten of aanpassen van onderwerpen. Compliment voor iedereen die deelneemt aan het forum :up:
Plaats reactie

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan het forum

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen bijlages zien, eigen onderwerpen starten en abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in