Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Informatie en analyses over uw favoriete aandeel zoals: ING, ASML, Shell, Philips, Pharming, ABN Amro, Aegon, BESI, PostNL, Prosus en ArcelorMittal
Gebruikersavatar
erik1040
Regelmatige poster
Regelmatige poster
Berichten: 349
Lid geworden op: 07 dec 2021 13:40
Locatie: Urdaneta City/Pangasinan
Heeft bedankt: 197 maal
Is bedankt: 427 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door erik1040 »

Pharming Group neemt deel aan investeerdersconferenties in april

Leiden, 3 april 2024: Pharming Group N.V. (“Pharming”) (Euronext Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) maakt bekend dat het management van Pharming in de maand april aan de volgende investeerdersconferenties zal deelnemen:

23rd Annual Needham Virtual Healthcare Conference, 8-11 april 2024
Sijmen de Vries, Chief Executive Officer, zal een presentatie geven op maandag 8 april om 14:45 uur. Een live webcast en replay van de presentatie zullen beschikbaar zijn in de "Aankomende evenementen" en "Nieuws" secties van Pharmings website.
Van Lanschot Kempen Life Sciences Conference 2024, Amsterdam, 16-17 april 2024


Voor meer informatie over de conferenties, of voor het maken van een één-op-één afspraak met het managementteam van Pharming, kunt u contact opnemen met Pharmings Investor Relations team via investor@pharming.com of neem contact op met uw Needham of Van Lanschot Kempen-vertegenwoordiger.Over Pharming Group N.V.

Pharming Group N.V. (Euronext Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) is een wereldwijd opererende biofarmaceutische onderneming die zich toelegt op het transformeren van het leven van patiënten met zeldzame, slopende en levensbedreigende ziekten. Pharming commercialiseert en ontwikkelt een innovatieve portfolio van eiwitvervangingstherapieën en precisiegeneesmiddelen, waaronder kleine moleculen, biologische geneesmiddelen en gentherapieën die zich in een vroeg tot laat ontwikkelingsstadium bevinden. Pharming is gevestigd in Leiden en heeft medewerkers over de hele wereld die patiënten bedienen in meer dan 30 markten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific.

Ga voor meer informatie naar www.pharming.com en vind ons op LinkedIn.

BeursforumBE op X

Gebruikersavatar
ZyppBe
Forumveteraan
Forumveteraan
Berichten: 1390
Lid geworden op: 09 dec 2021 12:34
Heeft bedankt: 1070 maal
Is bedankt: 1244 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door ZyppBe »

Pharming announces completion of enrollment in pediatric clinical trial of leniolisib
https://www.pharming.com/sites/default/ ... IL2024.pdf

This multinational Phase III study is evaluating leniolisib tablets in children aged 4 to 11 years with APDS, a rare primary immunodeficiency.

Pharming Group N.V. announces the completion of patient enrollment in its Phase III clinical trial (NCT05438407) evaluating the investigational drug leniolisib, an oral, selective phosphoinositide 3-kinase delta (PI3Kδ) inhibitor, in children aged 4 to 11 years with activated phosphoinositide 3-kinase delta syndrome (APDS).

Leniolisib, marketed under the brand name Joenja® in the U.S., received approval from the US Food and Drug Administration (FDA) for the treatment of APDS in adult and pediatric patients 12 years of age and older in March 2023. Pharming plans to include data from this 4–11-year-old trial in regulatory filings worldwide for the approval of leniolisib for pediatric patients with APDS, beginning in 2025.
Gebruikersavatar
erik1040
Regelmatige poster
Regelmatige poster
Berichten: 349
Lid geworden op: 07 dec 2021 13:40
Locatie: Urdaneta City/Pangasinan
Heeft bedankt: 197 maal
Is bedankt: 427 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door erik1040 »

Pharming rondt rekrutering van patiënten in klinische studie met leniolisib voor kinderen af

De multinationale Fase III studie evalueert leniolisib-tabletten bij kinderen van 4 tot 11 jaar met APDS, een zeldzame primaire aandoening aan het immuunsysteem

Leiden, 8 april 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") (EURONEXT Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) maakt bekend dat de laatste patiënt is gerekruteerd in haar Fase III klinische studie (NCT05438407) waarin het kandidaat-geneesmiddel leniolisib, een orale, selectieve fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3Kδ) remmer, wordt geëvalueerd bij kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar gediagnostiseerd met geactiveerd fosfoïnositide 3-kinase delta syndroom (APDS).Leniolisib, in de VS op de markt gebracht onder de merknaam Joenja®, kreeg in maart 2023 goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van APDS bij volwassen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder. Pharming is voornemens om de gegevens van deze studie met 4-11-jarigen op te nemen in wereldwijde goedkeuringsaanvragen van leniolisib voor pediatrische patiënten met APDS, te beginnen in 2025.Anurag Relan, MD, MPH, Chief Medical Officer van Pharming, zegt in reactie:

"Dit is de eerste klinische studie voor jongere pediatrische patiënten met APDS, die een tot nu toe nog onvervulde medische behoefte hebben aan een behandeling die de ziekte kan modificeren. Ik ben verheugd met de voortgang die we boeken in ons klinische Fase III-programma waarin we leniolisib onderzoeken bij kinderen met APDS. Door op jongere leeftijd in te grijpen, kunnen we mogelijk helpen voorkomen dat deze patiënten complicaties aan hun immuunsysteem ontwikkelen die waarschijnlijk hun hele leven zullen voortduren."Aan de studie namen 21 kinderen met APDS in de leeftijd van 4 tot 11 jaar deel op locaties in de Verenigde Staten, Europa en Japan. De enkelarmige, open-label klinische studie evalueert de veiligheid, verdraagbaarheid en werkzaamheid van leniolisib. De primaire eindpunten van de studie zijn: een vermindering van de index lymfekliergrootte, en een verhoogd aandeel van naïeve B-cellen op het totaal aantal B-cellen ten opzichte van de uitgangswaarde na 12 weken. Secundaire eindpunten zijn een beoordeling van het vermogen van leniolisib om de gezondheids-gerelateerde levenskwaliteit te wijzigen op basis van metingen van fysiek, sociaal, emotioneel en school functioneren aan de hand van een gevalideerde patiënten-vragenlijst. Deze eindpunten komen overeen met die welke gebruikt werden bij de evaluatie van de klinische resultaten in eerdere leniolisib Fase II/III APDS-studies voor patiënten van 12 jaar en ouder.De eerste patiënt werd gedoseerd in november 2023 in een afzonderlijke fase III klinische studie met kinderen van 1 tot 6 jaar met APDS naar een nieuwe pediatrische formulering van leniolisib. In aanmerking komende patiënten die werden gerekruteerd in één van de pediatrische studies zullen leniolisib nog een jaar blijven ontvangen na de eerste behandelingsperiode van 12 weken via een open-label extensiestudie.Over het geactiveerde fosfoïnositide 3-kinase δ syndroom (APDS)

APDS is een zeldzame primaire aandoening aan het immuunsysteem die voor het eerst werd omschreven in 2013. APDS wordt veroorzaakt door varianten in een van de twee geïdentificeerde genen die bekend staan als PIK3CD of PIK3R1, die van vitaal belang zijn voor de ontwikkeling en functie van immuuncellen in het lichaam. Varianten van deze genen leiden tot hyperactiviteit van de PI3Kδ (phosphoinositide 3-kinase delta) pathway, waardoor immuuncellen niet goed rijpen en functioneren, wat leidt tot immunodeficiëntie en ontregeling.1,2,3 APDS wordt gekenmerkt door verschillende symptomen, waaronder ernstige, terugkerende sinopulmonale infecties, lymfoproliferatie, auto-immuniteit en enteropathie.4,5 Omdat deze symptomen geassocieerd kunnen worden met verschillende aandoeningen, waaronder andere primaire immuundeficiënties, is bekend dat mensen met APDS vaak een onjuiste diagnose krijgen en dat de diagnostische vertraging gemiddeld zeven jaar bedraagt.6 Omdat APDS een progressieve ziekte is, kan deze vertraging in de loop van de tijd leiden tot een opeenstapeling van schade, waaronder blijvende longschade en lymfeklierkanker.4-7 Een definitieve diagnose kan worden gesteld door middel van genetische testen. APDS treft wereldwijd ongeveer 1 tot 2 per miljoen personen.Over leniolisib

Leniolisib is een orale kleine molecule fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3Kẟ)-remmer die in de VS is goedgekeurd als de eerste en enige gerichte behandeling van het geactiveerde fosfoïnositide 3-kinase delta (PI3Kδ)-syndroom (APDS) bij volwassen en pediatrische patiënten van 12 jaar en ouder. Leniolisib remt de productie van fosfatidylinositol-3-4-5-trisfosfaat, dat dient als een belangrijke cellulaire boodschapper en een veelheid aan celfuncties reguleert, zoals proliferatie, differentiatie, cytokineproductie, celoverleving, angiogenese en metabolisme. Resultaten van een gerandomiseerde, placebogecontroleerde Fase II/III klinische studie toonden de klinische werkzaamheid van leniolisib aan in de bijkomende eindpunten; ze toonden een statistisch significante impact op immuundisregulatie en normalisatie van het immunofenotype bij deze patiënten, en tussentijdse open-label uitbreidingsgegevens ondersteunden de veiligheid en verdraagbaarheid van leniolisib toediening op lange termijn.8,9 Leniolisib wordt momenteel door regelgevende instanties geëvalueerd in de Europese Economische Ruimte, Canada, Australië en Israël en er werd een goedkeuringsaanvraag ingediend in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zijn er plannen voor het aanvragen van goedkeuring in Japan. Leniolisib wordt tevens geëvalueerd in twee Fase III klinische studies bij kinderen met APDS.
StijnDV
Verkenner
Verkenner
Berichten: 39
Lid geworden op: 04 aug 2023 10:15
Heeft bedankt: 12 maal
Is bedankt: 24 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door StijnDV »

-8% onder 90ct, tijd het aandeel en het nieuws niet meer gevolgd maar wat is hier de reden voor vandaag?
Gebruikersavatar
ZyppBe
Forumveteraan
Forumveteraan
Berichten: 1390
Lid geworden op: 09 dec 2021 12:34
Heeft bedankt: 1070 maal
Is bedankt: 1244 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door ZyppBe »

StijnDV schreef: 18 apr 2024 15:56 -8% onder 90ct, tijd het aandeel en het nieuws niet meer gevolgd maar wat is hier de reden voor vandaag?
Pharming Group announces the launch of an offering of approximately €100 million convertible bonds due 2029 and the concurrent repurchase of the outstanding €125 million convertible bonds due 2025

https://www.pharming.com/news/pharming- ... -bonds-due
Gebruikersavatar
Lotus
Regelmatige poster
Regelmatige poster
Berichten: 477
Lid geworden op: 23 dec 2021 15:23
Heeft bedankt: 103 maal
Is bedankt: 235 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door Lotus »

Pharming Group maakt de plaatsing bekend van €100 miljoen converteerbare obligaties aflopend in 2029

Leiden, 18 april 2024: Pharming Group N.V. ("Pharming" of de "Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt de plaatsing bekend van €100 miljoen aan senior ongedekte converteerbare obligaties aflopend in 2029 (de "Nieuwe Obligaties") die converteerbaar zijn in nieuwe en/of bestaande gewone aandelen in het kapitaal van de Onderneming (de "Aandelen"). Het aanbod was volledig onderschreven. De Nieuwe Obligaties werden aangeboden via een versneld bookbuilding-proces door middel van een onderhandse plaatsing uitsluitend aan institutionele beleggers buiten de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Canada, Japan en Zuid-Afrika.

De Nieuwe Obligaties zullen een nominale waarde hebben van €100.000 elk. De Nieuwe Obligaties zullen à pari worden uitgegeven en zullen een coupon dragen van 4,50% per jaar, halfjaarlijks achteraf verschuldigd in gelijke termijnen op 25 april en 25 oktober van elk jaar, beginnend op 25 oktober 2024. Tenzij eerder geconverteerd, afgelost of gekocht en geannuleerd, zullen de Nieuwe Obligaties à pari worden afgelost op 25 april 2029.

De initiële conversieprijs is vastgesteld op € 1,2271, wat een premie vertegenwoordigt van 37,5% boven de volume-gewogen gemiddelde prijs (VWAP) van een Aandeel op Euronext Amsterdam tussen de opening van de handel op de introductiedatum en de prijsbepaling van het aanbod (d.w.z. € 0,8924 De initiële conversieprijs van de Nieuwe Obligaties zal onderworpen zijn aan gebruikelijke aanpassingsbepalingen zoals uiteengezet in de voorwaarden van de Nieuwe Obligaties.

Pharming zal de netto-opbrengst van de Nieuwe Obligaties aanwenden voor de terugkoop van de uitstaande €125 miljoen 3,00% senior ongedekte converteerbare obligaties met looptijd tot 2025, uitgegeven op 21 januari 2020 (de "2025 Obligaties"; ISIN: XS2105716554), die gelijktijdig met het aanbod van de Nieuwe Obligaties is gelanceerd, (de "Uitnodiging"), om haar financiële positie te versterken en tegelijkertijd de flexibiliteit te vergroten voor de verdere uitvoering van haar bedrijfsstrategie in de komende jaren.

De Uitnodiging zal naar verwachting sluiten om 17.30 CET op 19 april 2024, tenzij gewijzigd, verlengd, heropend of beëindigd, en de resultaten zullen kort daarna worden aangekondigd via een afzonderlijk persbericht.

Sijmen de Vries, Pharmings Chief Executive Officer, zegt:

"Deze succesvolle uitgifte van converteerbare obligaties toont de ferme steun van investeerders en betekent een positieve stap voor Pharming. Rekening houdend met de naderende afloop van onze converteerbare obligaties in januari 2025, versterkt deze uitgifte en terugkoop onze financiële positie terwijl het de flexibiliteit vergroot voor de verdere executie van onze bedrijfsstrategie in de komende jaren."
StijnDV
Verkenner
Verkenner
Berichten: 39
Lid geworden op: 04 aug 2023 10:15
Heeft bedankt: 12 maal
Is bedankt: 24 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door StijnDV »

Dus verdere verwatering en daarom de daling en koersdruk? Ik zou bijna denken dat er al meer van op de hoogte waren als ik het verloop van de laatste weken/maanden zie.
Gebruikersavatar
ZyppBe
Forumveteraan
Forumveteraan
Berichten: 1390
Lid geworden op: 09 dec 2021 12:34
Heeft bedankt: 1070 maal
Is bedankt: 1244 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door ZyppBe »

Pharming Group reports first quarter 2024 financial results and provides business update
https://www.pharming.com/news/pharming- ... al-results

First quarter 2024 revenues increased by 31% to US$55.6 million, compared to the first quarter 2023, driven by the U.S. commercial launch of Joenja® and revenue growth of RUCONEST®
RUCONEST® revenues increased by 8% to US$46.0 million, compared to the first quarter 2023
Joenja® (leniolisib) revenue of US$9.6 million, a 21% increase compared to the fourth quarter of 2023
On track for 2024 total revenue guidance of US$280 million - US$295 million (14 - 20% growth)
Overall cash and marketable securities of US$203.5 million at the end of the quarter
Pharming to host a conference call today at 13:30 CEST (7:30 am EDT)

Leiden, The Netherlands, May 8, 2024:

Pharming Group N.V. (“Pharming” or “the Company”) (Euronext Amsterdam: PHARM / Nasdaq: PHAR) presents its preliminary (unaudited) financial report for the three months ended March 31, 2024.

Conference Call

The conference call will begin at 13:30 CEST / 07:30 EDT on Wednesday, May 8. A transcript will be made available on the Pharming.com website in the days following the call.

Please note, the Company will only take questions from dial-in attendees.

Webcast Link:
https://edge.media-server.com/mmc/p/ov2ruv3b

Conference call dial-in details:
https://register.vevent.com/register/BI ... f94edefc95
Gebruikersavatar
Lotus
Regelmatige poster
Regelmatige poster
Berichten: 477
Lid geworden op: 23 dec 2021 15:23
Heeft bedankt: 103 maal
Is bedankt: 235 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door Lotus »

Pharming heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een flink hogere omzet geboekt, dankzij de commerciële lancering van Joenja in de Verenigde Staten en hogere verkopen van Ruconest. Dit bleek woensdagochtend uit cijfers van het biotechbedrijf.

De omzet steeg afgelopen kwartaal met 31 procent op jaarbasis tot 55,6 miljoen dollar.

De omzet uit Ruconest steeg met 8 procent op jaarbasis tot 46,0 miljoen dollar. De omzet met Joenja bedroeg 9,6 miljoen dollar, goed voor een stijging van 21 procent ten opzichte van het vierde kwartaal van 2023.
diederik.dco
Verkenner
Verkenner
Berichten: 22
Lid geworden op: 19 jan 2024 11:06
Heeft bedankt: 8 maal
Is bedankt: 4 maal

Re: Pharming Group - PHARM - NL0010391025

Bericht door diederik.dco »

Begrijpe wie kan.... Omzet en winst omhoog, koers omlaag...
Was Pharming in het verleden geen overnamekandidaat...?
Plaats reactie
Beleg tot 70% goedkoper met de nieuwe tarieven van Saxo Bank (klik voor info)

Beleg bij Trade Republic vanaf €1 in aandelen en ETF's en ontvang 4% rente op uw saldo (klik voor info)

Steun Beursforum.be en doe uw aankopen bij Bol.com via deze link. Gratis verzenden vanaf €20.